Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους δύο τρόπους ψησίματος;

Θα περίμενες ποτέ πως τα δυο τους δεν είναι το ένα και το αυτό πράγμα;
Κι όμως το απλό ψήσιμο στη σχάρα είναι εκείνο όπου το κρέας ή τα λαχανικά σου μπαίνουν απευθείας επάνω σε δυνατή φωτιά, πολύ υψηλή θερμοκρασία και φυσικά σαν αποτέλεσμα διαρκεί πολύ λιγότερη ώρα. Το barbeque δεν έχει καμία σχέση με αυτό… γίνεται σε πιο χαμηλή θερμοκρασία και αξιοποιεί τον καπνό και τα αρώματα των ξύλων που καίγονται για το ψήσιμο. Και βέβαια αφού η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή, το ψήσιμο απαιτεί περισσότερο χρόνο…

Read More

And More