Ποπ Κορν με επικάλυψη σοκολάτας

Ποπ Κορν με επικάλυψη σοκολάτας | tlife.gr
Μέτρια
16 μερίδες
1 ώρα και 30 λεπτά

Τραγανό ποπ κορν με σοκολάτα: Η καλύτερη συντροφιά αν δεις απόψε ταινία!

Συστατικά
  • 4 πακέτα με καλαμπόκι που γίνεται Pop-Corn
  • 1 κούπα μαύρη ζάχαρη
  • 1 κούπα μαργαρίνη
  • 2 κούπες ξηρά φιστίκια
  • 1 κουτ. της σούπας αλάτι
  • 2 ρολά βανίλιας
  • 1 μπάρα σοκολάτες, κομμένη σε μικρά κομμάτια
Τρόπος μαγειρέματος
  • Σε μία κατσαρόλα, βάζεις λίγο λάδι σε υψηλή φωτιά.
  • Μόλις βράσει το λάδι, αδειάζεις τα πακέτα με το καλαμπόκι και το αλάτι.
  • Μετά από 10 λεπτά, προσθέτεις τα ξηρά φιστίκια, τη μαύρη ζάχαρη και τα ρολά βανίλιας.
  • Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα, ρίχνεις τη μαργαρίνη. Μόλις λιώσει η μαργαρίνη, ρίχνεις τη μπάρα σοκολάτας.
  • Την αφήνεις να λιώσει. Μόλις λιώσει, κλείνεις το μάτι και την αφήνεις στην άκρη.
  • Μόλις αρχίσει το πρώτο καλαμπόκι να πετάγεται και να κάνει pop, κλείνεις το μάτι.
  • Τοποθετείς τα pop corn σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Περιχύνεις τη σοκολάτα και σερβίρεις.
Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ