Πώς να στρώσεις το γιορτινό σου τραπέζι στους τόνους του μπλε!

Ένα μοναδικό γιορτινό τραπέζι με πολλά φυσικά στοιχεία και απλές διακοσμητικές οδηγίες ετοίμασε για σένα η interior designer Αλεξάνδρα Φωτιάδου, για να κάνεις αυτές τις γιορτές υπέροχες για όλους!

/
Αρχικά στρώνουμε το τραπέζι μας με ένα υπέροχο τραπεζομάντηλο και τοποθετούμε τα σουπλά μας αντισυμβατικά, σε κάθετη διάταξη στο τραπέζι μας.

/

Στο κέντρο του τραπεζιού μας τοποθετούμε μία σαμπανιέρα, την οποία γεμίζουμε με πάγο και συμπηρώνουμε με το αγαπημένο μας κρασί ή σαμπάνια και το οποίο θα ανανεώνουμε συνεχώς κατά τη διάρκεια της βραδιάς ώστε να ευθημήσουν και να ευφρανθούν όλοι οι καλεσμένοι μας.
Σε κάθετη διάταξη στο τραπέζι βάζουμε δύο μεγάλα κλαδιά έλατου, που χαρίζουν γιορτινή ατμόσφαιρα και μας βάζουν στο κλίμα των ημερών.

/

Στη συνέχεια, θέλοντας να δημιουργήσουμε εναλλακτικά κηροπήγια, γεμίζουμε κρυστάλλινα ποτήρια με λικέρ χρώματος μπλε και αφήνουμε πάνω στο λικέρ να επιπλέουν ρεσώ. Με το ίδιο λικέρ γεμίζουμε μερικές κρυστάλλινες καράφες και τις ακουμπάμε στο τραπέζι μας.

/

Για να δημιουργήσουμε ακόμα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή κηροπήγια για το τραπέζι μας, παίρνουμε κρυστάλλινα ποτήρια σαμπάνιας και κρεμάμε κρυσταλλάκια και από πάνω τοποθετούμε ρεσώ. Ανάβουμε όλα τα κεριά διάσπαρτα στο τραπέζι μας.

/
Έπειτα τοποθετούμε τα υπέροχα σερβίτσια μας, τα ασημένια μαχαιροπήρουνα μας και τα κρυστάλλινα ποτήρια μας σύμφωνα με τις επιταγές της art de la table.

/
Για το τέλος έχουμε αφήσει την μαγική πινελιά που θα μεταμορφώσει το τραπέζι μας σε ονειρικό σκηνικό. Κόβουμε πολλές σακούλες του super market σε μικρά κομματάκια και τα πασπαλίζουμε σε όλο το τραπέζι μας, το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει καθως θα μοιάζει με αληθινό χιόνι!

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

Read More

And More