Πώς θα αρωματίσεις τα φαγητά σου, χωρίς να μείνει στο στόμα η έντονη μυρωδιά του σκόρδου;

Λατρεύεις το σκόρδο και το χρησιμοποιείς σε κάθε ευκαιρία στα φαγητά;

Και πώς να μην το λατρεύεις; Αν το κρεμμύδι είναι ο βασιλιάς, τότε σίγουρα, τουλάχιστον για την ελληνική κουζίνα, το σκόρδο είναι ο πρίγκιπας στην κουζίνα! Τι γίνεται όμως με την έντονη μυρωδιά που αφήνει στο στόμα; Μπορείς να ετοιμάσεις μια κρέμα σκόρδου με ελαιόλαδο, η οποία θα αρωματίζει τα φαγητά σου με πιο ήπιο τρόπο. Άσε που έτσι θα κερδίζεις χρόνο από το καθάρισμα και τα χέρια σου δεν θα μυρίζουν σκόρδο κάθε φορά που μαγειρεύεις.

Πώς θα την ετοιμάσεις; Βάλε σε ένα μιξεράκι 15 σκελίδες σκόρδο, μια πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. λάδι και χτύπησέ τα να γίνουν κρέμα. Βάλε την κρέμα σε βαζάκι που κλείνει καλά και συντήρησέ την στο ψυγείο. Μπορείς να την χρησιμοποιείς για περίπου 1 μήνα!

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164