Πώς θα ξεφορμάρεις την πανακότα χωρίς να χαλάσει;

Είναι εκείνες οι διαδικασίες που σε τρομάζουν; Το σημείο που λες, “δεν είναι κρίμα να πάει χαμένος ο κόπος μου τώρα στο σερβίρισμα”; Μην ανησυχείς καθόλου!

Το μυστικό για να ξεφορμάρεις την πανακότα βρίσκεται σε τρία απλά και συγκεκριμένα βήματα:

1. Βύθισε την πανακότα σε καυτό νερό για 5 δευτερόλεπτα! *Να γιατί έπρεπε να έχεις βάλει την κρέμα σε πυρίμαχα σκεύη.
2. Τοποθέτησε ένα πιατάκι πάνω από τη φόρμα και τούμπαρε τη. Κράτησε με τους αντίχειρες το κάτω μέρος της φόρμας και το πιατάκι και ταρακούνησε ελαφρά.
3. Με προσοχή αφαίρεσε τη φόρμα και η πανακότα θα μείνει στο πιατάκι άψογη και λεία.

Read More

And More