Πώς θα σφραγίσεις τη γάστρα γου για να σιγοψήσεις κρέας στο φούρνο;

Σφράγισε τη γεύση των φαγητών σου με ένα παραδοσιακό και αλάνθαστο τρόπο.
Γιουβέτσι στη γάστρα, μοσχαράκι με μελένιες πατάτες; γιούλμπασι, αρνάκι με πατάτες και δενδρολίβανο και τόσες, τόσες άλλες συνταγές που μέσα στο πήλινο γίνονται τόσο νόστιμες. Ένα ακόμη μυστικό για να κρατήσει το φαγητό σου όλες του τις νοστιμιές και τα υγρά σφραγισμένα καλά στη γάστρα είναι το αλεύρι με το νερό. Ετοίμασε στα γρήγορα ένα ζυμαράκι και φτάξε ένα στεφάνι γύρω από το καπάκι, κλείνοντας την σχισμή! Σπάσε το “ψωμάκι” που έχει δημιουργηθεί αφού ψηθεί το φαγητό σου και αποκάλυψε τον… γαστρυμαργικό σου θησαυρό!

Read More

And More