Φιλέτο κοτόπουλο σε μαρινάρα BBQ

50 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Το κοτόπουλο παίρνει τα αρώματα μιας σος ιδανικής για ψήσιμο στα κάρβουνα και γίνεται πεντανόστιμο! Δοκίμασέ το…

191 θερμίδες

Συστατικά

  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 1/2 φλιτζάνι BBQ Sauce
  • 2 ολόκληρα στήθη κοτόπουλο κομμένα στα δύο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Καπνιστή πάπτικα, ρίγανη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και πέρασε το κρεμμύδι μαζί με την πιπεριά να μαραθούν για 5 λεπτά
  • Πρόσθεσε την BBQ Sauce και άφησε να πάρει βράση για 3 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά
  • Αλατοπιπέρωσε το κοτόπουλο και πασπάλισε με πάπρικα και ρίγανη
  • Βάλε τα κομμάτια σε μια σακούλα μαζί με 1 φλιτζάνι από τη σος που μόλις ετοίμασες (και αφού έχει κρυώσει λίγο). Ανακίνησε να πάει παντού και άφησε στο ψυγείο για 10-20 λεπτά
  • Βγάλε το κοτόπουλο από τη μαρινάρα και πέραξε τη σάλτσα που έχει μείνει μέσα στη σακούλα. Ψήσε στα κάρβουνα σε μέτρια φωτιά για 10-12 λεπτά
  • Σέρβιρε με τη σος που έμεινε στο τηγάνι σου και εκπληκτικό dip κόκκινων φασολιών

Tip


Read More

And More