Mai Tai σουβλάκια γαλοπούλας

1 Ώρα
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Mήπως το mai tai είναι το αγαπημένο σου cocktail; Βρήκαμε λοιπόν και το αγαπημένο  σου φαγητό! Σουβλάκι γαλοπούλας μαριναρισμένο σε mai tai cocktail! Μέθυσες από ευτυχία;

Συστατικά

  • 360γρ. στήθος γαλοπούλας κομμένο σε κυβάκια
  • 1/3 του φλιτζανιού χυμό ανανά χωρίς ζάχαρη
  • 1/4 του φλιτζανιού ρούμι
  • 2 κ.σ.  triple sec
  • 1 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 1 κ.σ. χυμό lime
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ανακάτεψε όλα τα υλικά εκτός από το στήθος γαλοπούλας σε ένα μεγάλο μπολ. Πρόσθεσε και τα κομμμάτια γαλοπούλας, σκέπασε και άφησε στο ψυγείο 3 με 5 ώρες
  • Προθέρμανε το γκριλ ή την ψησταριά σου. Βγάλε τα κομμάτια γαλοπούλας χωρίς να πετάξεις τη μαρινάδα
  • Βάλε τη μαρινάδα σε κατσαρολάκι και ζέστανε ώσπου να πάρει μια βράση για δύο λεπτά και κατέβασε από τη φωτιά
  • Πέρασε τα κομμάτια σε ξυλάκια (θα φτιάξεις περίπου 5-6) και βάλε στη φωτιά.
  • Ψήσε γυρίζοντας τακτικά και βουρτσίζοντας πότε, πότε με τη μαρινάδα μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα
  • Σέρβιρε αμέσως με σαλάτα

Tip


Read More

And More