Τραγανές μπουκίτσες κοτόπουλου με κινόα στον φούρνο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ¾ φλ. αλεύρι γοχ
 - 1 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
 - 1¼ κ. γλυκού αλάτι
 - ¾ κ. γλυκού πιπέρι
 - 2 αυγά
 - 2 φλ. βρασμένη κινόα
 - 1 kg γιλέτο στήθος κοτόπουλου σε μπουκιές
 - σος της επιλογής σου για το σερβίρισμα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, άπλωσε αντικολλητικό ταψί σε ένα ταψί και λάδωσέ το ελαφρώς.
 - Σε ένα μπολ ανακάτεψε το αλεύρι με την σκόνη σκόρδου και το αλατοπίπερο.
 - Σε ένα δεύτερο μπολ χτύπησε τα αυγά και σε ένα τρίτο μπολ βάλε την κινόα.
 - Πέρασε τις μπουκιές κοτόπουλου από το μείγμα αλευριού και έπειτα από τα αυγά και την κινόα.
 - Τοποθέτησε όλες τις κοτομπουκιές στο ταψί και ψήσε για 8 λεπτά.
 - Γύρισε τις κοτομπουκιές πλευρά και ψήσε για άλλα επτά λεπτά.
 - Όσο είναι ζεστές αλατοπιπέρωσέ τες ξανά και σέρβιρε με όποια σος επιθυμείς.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ