Ζουμερά φιλέτα γαλοπούλας σε κρούστα από πρέτσελ με μυρωδάτη σάλτσα γιαουρτιού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Για τα σνίτσελ:
- 2 φλ. πρέτσελ
 - 1 φλ. τρίμμα ψωμιού
 - 500 gr φιλέτο γαλοπούλας σε φέτες για σνίτσελ
 - 2 κ. σούπας βούτυρο
 - 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
 
Για το dressing:
- 1 φλ. γιαούρτι
 - 2 κ. σούπας σχοινόπρασο
 - 1 κ. σούπας μαϊντανός
 - 1/2 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
 - 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
 - 1 κ. γλυκού μέλι
 - 1/2 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
 - αλάτι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Στο μπλέντερ χτύπησε τα πρέτσελ μέχρι να γίνουν σκόνη και ανακάτεψέ τα σε ένα πιάτο με το τρίμμα ψωμιού και λίγο αλάτι.
 - Πάρε τα σνίτσελ γαλοπούλας και βύθισέ τα ένα-ένα στο τρίμμα, πιέζοντάς τα ώστε να απλώσουν και να κολλήσει το τρίμμα πάνω τους.
 - Ζέστανε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και πρόσθεσε τα σνίτσελ με μία κουταλιά βούτυρο.
 - Ψήσε για περίπου τρία λεπτά, γύρισε τα σνίτσελ πλευρά, πρόσθεσε το υπόλοιπο βούτυρο και ψήσε για άλλα τρία λεπτά.
 - Άφησε τα σνίτσελ σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
 - Ανακάτεψε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για το dressing και σέρβιρε με τα σνίτσελ.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ