Τραγανές, ζουμερές και πεντανόστιμες μπουκιές κοτόπουλου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλ. αλεύρι γοχ
 - 1 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
 - αλάτι, πιπέρι
 - 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
 - 1 φλ. τρίμμα ψωμιού
 - 1 μεγάλο αυγό
 - 1 φλ. ηλιέλαιο
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το αλεύρι σε ένα σακουλάκι μαγειρικής και πρόσθεσε τη σκόνη σκόρδου, ένα κουταλάκι αλάτι και ¼ μικρού κουταλιού πιπέρι.
 - Κόψε το κοτόπουλο σε μπουκιές και πρόσθεσέ το στο σακουλάκι με τα υπόλοιπα υλικά.
 - Κλείσε το πλαστικό σακουλάκι και κούνησέ το έντονα, ώστε να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά.
 - Βάλε το τρίμμα ψωμιού σε ένα βαθύ πιάτο και ανακάτεψέ το καλά με αλάτι και πιπέρι.
 - Σε ένα άλλο πιάτο χτύπησε το αυγό με μία κουταλιά νερό.
 - Βγάλε το κοτόπουλο από το σακουλάκια και τίναξέ το από το έξτρα αλεύρι που έχει μείνει επάνω του.
 - Πέρασε κάθε μπουκιά κοτόπουλου από το αυγό και μετά από το τρίμμα ψωμιού και τοποθέτησέ τες σε ένα πιάτο.
 - Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, πρόσθεσε τις μπουκιές σε δόσεις και τηγάνισέ τες για τέσσερα λεπτά την κάθε πλευρά.
 - Άφησε τις μπουκιές κοτόπουλο σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν και σέρβιρε με έξτρα αλατοπίπερο. 
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ