Ψάρι αλά Σπετσιώτα

Ψάρι αλά Σπετσιώτα | tlife.gr
Εύκολη
4 μερίδες
1 Ώρα

To πιάτο των αντιοξειδωτικών και των ωμέγα λιπαρών! Ηπαρουσία του σκόρδου στη συνταγή επαυξάνει τις διατροφικές ιδιότητες του πιάτου προσδίδοντας αντιμικροβιακή και αντιυπερτασική προστασία. Ελαφρύ και πολύ, πολύ γευστικό ψαράκι λοιπόν...

Μονάδες Orac 1715

Συστατικά
  • 1 μεγάλο λευκό ψάρι καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
  • 2 κιλά ώριμες ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Τρόπος μαγειρέματος
  • Πλύνε και ξεφλούδισε τις ντομάτες. Κόψε σε κομμάτια σε μια κατσαρόλα, πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο και βράσε να απορροφηθούν τα πολλά υγρά
  • Λίγο πριν αποσύρεις από τη φωτιά ρίξε και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Γύρισε τη σάλτσα σε ταψί, στρώσε από πάνω τις φέτες το ψάρι, αφού τις αλατίσεις ελαφρά και λίγη ακόμη από τη σάλτα επάνω από τα φιλέτα
  • Περίχυσε με ελαιόλαδο και ψήσε στο φούρνο στους 200oC για 1 ώρα
* TIP ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ