Ψητά Portobello με ρόκα και ντομάτα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
7
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Για όσους αγαπούν το κρέας, αλλά θέλουν να το τρώνε λιγότερο και για όσους το έχουν βγάλει εντελώς από την διατροφή τους, αλλά αναζητούν που και που την γεύση του.

Συστατικά

  • 4 μανιτάρια portobello, χωρίς το κοτσάνι
  • 1/2 ρόκα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φέτα ντομάτας
  • 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/2 κούπα σάλτσα μαρινάρα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μπλέντερ ρίξε την ρόκα και το σκόρδο και χτύπα μέχρι να αποκτήσουν λεία υφή.
    Πρόσθεσε στο μπλέντερ το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και ξαναχτύπα καλά.
  • Άπλωσε καλά στο εσωτερικό των μανιταριών το μείγμα του βουτύρου με την ρόκα. Προσθέστε μια μικρή κουταλιά σάλτσα μαρινάρα και στη συνέχεια την ντομάτα. Πασπάλισε τα μανιτάρια με την παρμεζάνα.
  • Ψήσε στους 200 ° για 10 έως 12 λεπτά.

Read More

And More