Σαλάτα με κινόα και ρεβίθια

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
-2
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Δροσερή σαλάτα με πέστο.

Θερμίδες: 298/ μερίδα

Συστατικά

  • 1φλ. κινόα
  • 1+3/4φλ. ζωμό λαχανικών
  • 1κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 4φλ. κολοκυθάκια, κομμένα σε κύβους
  • 1φλ. καλαμπόκι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1+1/2φλ. μαγειρεμένα ρεβίθια
  • 1/4φλ. πράσινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
  • 1/4φλ. κουκουνάρι
  • 1/2φλ. πέστο βασιλικού
  • 2κ. σούπας χυμό λεμονιού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Πρόσθεσε το ζωμό και την κινόα σε μια κατσαρόλα και άφησέ την να βράσει περίπου 15 λεπτά.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι πρόσθεσε το λάδι, το σκόρδο, τα κολοκυθάκια και το καλαμπόκι και μαγείρεψέ τα για 12 λεπτά μαζί με αλάτι και πιπέρι.
  • Όταν κρυώσουν τα λαχανικά και η κινόα, ρίξε τα μέσα σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψε καλά.

Read More

And More