Σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και φέτα

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Εύκολη και δροσερή σαλάτα με κινόα, αβοκάντο και φέτα

Συστατικά

  • 200 γρ. κινόα
  • 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, χωρίς φλούδα και κομμένο σε φέτες
  • 2 πιπεριές κομμένες σε φέτες
  • 200 γρ. αβοκάντο
  • 1 ποτήρι χυμό λεμονιού
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 200 γρ. φέτα
  • Λίγο αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Μαγειρεύεις την κινόα, ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία.
  • Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Σε μία λαδόκολλα, ρίχνεις το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το αβοκάντο, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Ψήνεις στο φούρνο για 15 λεπτά.
  • Σε ένα μπολ, ρίχνεις τη μαγειρεμένη κινόα, τα ψητά λαχανικά και προσθέτεις τη δροσερή φέτα. Ρίχνεις λίγο αλάτι και ελάχιστο ελαιόλαδο. Σερβίρεις σε πιάτα.

Read More

And More