Τι τρώει και κρατιέται σε τέτοια φόρμα ένα μοντέλο σαν την Αντριάνα Λίμα; Η συνταγή όμως όπως λέει η ίδια αφορά ένα καθημερινό οικογενειακό γεύμα που δίνει στα παιδιά της!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 καλαμπόκι ή 1/4 φλιτζ. καλαμπόκι από κονσέρβα
 - 2 φιλέτα ξιφία
 - 1 κ.σούπας ηλιέλαιο
 - 2 τομάτες ψιλοκομμένες
 - 1 μικρό αβοκάντο ψιλοκομμένο
 - 1 φλιτζ. ρόκα
 - 1 φλιτζ. ψιλοκομμένο μαρούλι
 - χυμό ενός λεμονιού
 - 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
 - αλάτι, πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το γκριλ του φούρνου στο δυνατό.
 - Άλειψε και τα δύο φιλέτα με το λάδι και αλατοπιπέρωσε. Άφησέ τα στην άκρη.
 - Βάλε το καλαμπόκι στο γκριλ μέσα σε αλουμινόχαρτο και ψήσε το γυρνώντας το μέχρι να ψηθεί καλά περίπου για 15-20 λεπτά.
 - Βάλε τον ξιφία στο γκριλ να ψηθεί για τρία λεπτά και γύρισέ τα από την άλλη για άλλα τρία λεπτά.
 - Άφησε το ψάρι να κρυώσει.
 - Χρησιμοποιώντας μια πετσέτα για να πιάσεις τη βάση του καλαμποκιού καθάρισέ το αφού πρώτα το έχεις αφήσει 5 λεπτά εκτός φούρνου, με ένα μαχαίρι.
 - Σε ένα μεγάλο μπολ βάλε τη ρόκα, το καλαμπόκι, το μαρούλι, τις τομάτες, το αβοκάντο, το σκόρδο.
 - Περίχυσε με το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ανακάτεψε.
 - Βάλε τη σαλάτα σε δύο πιάτα και πάνω από τη σαλάτα βάλε από ένα φιλέτο ψαριού.
 - Σέρβιρε αμέσως.
 
Tip
Εναλλακτικά μπορείς να βράσεις το καλαμπόκι σε αλατισμένο νερό για 20-30 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ