Ελληνική τονοσαλάτα

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Λαχταριστή και δροσερή σαλάτα με ώριμα αρωματικά ντοματίνια και τόνο

Συστατικά

  • 2 κονσέρβες τόνος σε λάδι
  • 1/2 φλ. ντοματίνια
  • 1/2 φλ. αγγούρι
  • 1/4 φλ. ελιές
  • 2 κ. σούπας φρέσκια ρίγανη
  • 2 κ. σούπας φρέσκος βασιλικός
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Κόψε τα ντοματίνια στη μέση και τα αγγούρια σε μισοφέγγαρα.
  • Βγάλε το κουκούτσι από τις ελιές κοψ’ τες στα τέσσερα.
  • Αφαίρεσε τα φύλλα από τα κλωνάρια της ρίγανης και του βασιλικού και κόψε σε μικρές λωρίδες.
  • Σούρωσε το λάδι από τις συσκευασίες του τόνου.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και πρόσθεσε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι, ώστε να καλυφθούν όλα τα λαχανικά.
  • Τέλος, πρόσθεσε τον τόνο “σπασμένο” και σέρβιρε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164