Οι ντομάτες συναντούν τα κρύα ρεβίθια και δημιουργείται μια διαφορετική εκδοχή των γεμιστών, από αυτή που ήξερες.
Θερμίδες: 156/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450γρ. βρασμένα ρεβίθια
 - 1 μικρό αγγούρι κομμένο σε κύβους
 - 1/2φλ. φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
 - 1/4φλ. ταχίνι
 - Χυμός από 2 λεμόνια
 - 1κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1κ. σούπας νερό
 - Αλάτι
 - 4 μεγάλες ντομάτες
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τα ρεβίθια με το αγγούρι και τα φύλλα μέντας.
 - Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε το ταχίνι, το χυμό από τα λεμόνια, το λάδι και το νερό.
 - Ρίξε το dressing πάνω από τα ρεβίθια μαζί με αλάτι και ανακάτεψε καλά.
 - Καθάρισε τις ντομάτες όπως θα έκανες και με τα γεμιστά.
 - Γέμισε τις ντομάτες με τη σαλάτα που έφτιαξες.
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ