Το μπέικον δεν είναι απαγορευτικό, ειδικά όταν προέρχεται από τη γαλοπούλα. Τώρα μπορείς να το απολαύσεις χωρίς ενοχές με τη συνοδεία των ζυμαρικών και των λαχανικών.
Θερμίδες: 248/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250γρ. ζυμαρικά
 - 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένες
 - 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
 - 1 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 1 μέτριο κολοκύθι κομμένο σε κύβους
 - 1 φλ. καλαμπόκι φρέσκο
 - 2 φλ.τοματίνια
 - 1/2 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
 - 1/4 φλ. βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος
 - 1/2 κ. γλυκού αλάτι
 - 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις της συσκευασίας.
 - Μαγείρεψε το μπέικον για 5 λεπτά ή μέχρι να γίνει τραγανό, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά.
 - Αφαίρεσε το μπέικον με μια τρυπητή κουτάλα και κράτησε το λίπος που έχει αφήσει στο τηγάνι.
 - Μέσα εκεί ρίξε το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρε για 2 λεπτά.
 - Πρόσθεσε το κολοκυθάκι και μαγείρεψε για 3 λεπτά.
 - Πρόσθεσε τα τοματίνια και το καλαμπόκι και και μαγείρεψε για 5 λεπτά.
 - Πρόσθεσε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και μαγίρεψε για 1 λεπτό.
 - Αφαίρεσέ το από το μάτι και πρόσθεσε το 1/4 του τυριού, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι.
 - Πασπάλισε με το υπόλοιπο τυρί.
 
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ