Σαλάτα ζυμαρικών με μπέικον γαλοπούλας και λαχανικά

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Το μπέικον δεν είναι απαγορευτικό, ειδικά όταν προέρχεται από τη γαλοπούλα. Τώρα μπορείς να το απολαύσεις χωρίς ενοχές με τη συνοδεία των ζυμαρικών και των λαχανικών.
Θερμίδες: 248/ μερίδα

 

Συστατικά

  • 250γρ. ζυμαρικά
  • 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένες
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 μέτριο κολοκύθι κομμένο σε κύβους
  • 1 φλ. καλαμπόκι φρέσκο
  • 2 φλ.τοματίνια
  • 1/2 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/4 φλ. βασιλικός φρέσκος ψιλοκομμένος
  • 1/2 κ. γλυκού αλάτι
  • 1/4 κ. γλυκού πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεις της συσκευασίας.
  • Μαγείρεψε το μπέικον για 5 λεπτά ή μέχρι να γίνει τραγανό, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά.
  • Αφαίρεσε το μπέικον με μια τρυπητή κουτάλα και κράτησε το λίπος που έχει αφήσει στο τηγάνι.
  • Μέσα εκεί ρίξε το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σόταρε για 2 λεπτά.
  • Πρόσθεσε το κολοκυθάκι και μαγείρεψε για 3 λεπτά.
  • Πρόσθεσε τα τοματίνια και το καλαμπόκι και και μαγείρεψε για 5 λεπτά.
  • Πρόσθεσε στο τηγάνι τα ζυμαρικά και μαγίρεψε για 1 λεπτό.
  • Αφαίρεσέ το από το μάτι και πρόσθεσε το 1/4 του τυριού, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Πασπάλισε με το υπόλοιπο τυρί.

Tip


Read More

And More