Ποικιλία θαλασσινών στην κατσαρόλα

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Εναλλακτικό γιαχνί με αγαπημένα όστρακα και γαρίδες

Συστατικά

  • 1 ½ κ. σούπας ελαιόλαδο
  • ½ φλ. κρεμμύδι
  • 1 ½ κ. γλυκού σκόρδο
  • ¼ κ. γλυκού μπούκοβο
  • 500 gr μύδια
  • 250 gr χτένια
  • 250 gr γαρίδες
  • ½ φλ oyster sauce
  • 1 ντοματοπολτός
  • μαϊντανός

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα ζέστανε το ελαιόλαδο σε μεσαία θερμοκρασία και πρόσθεσε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μπούκοβο και τσιγάρισε για δύο λεπτά.
  • Πρόσθεσε τα μύδια, τα χτένια και τις γαρίδες και σοτάρισέ τα για δύο λεπτά.
  • Ρίξε στην κατσαρόλα την oyster sauce, το μαϊντανό και τον ντοματοπολτό.
  • Μόλις πάρει βράση το φαγητό, σκέπασε την κατσαρόλα με το καπάκι και βράσε σε χαμηλή φωτιά για δέκα λεπτά.

Tip


Read More

And More