Συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες

20 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
30 λεπτά
Χρόνος Ψησίματος
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Αν θέλεις να απέχεις από το κρέας αλλά αγαπάς τους κεφτέδες θα φτιάξεις τους πιο γευστικούς με κολοκύθια και φέτα.

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις αλάτι στα κολοκύθια και τα αφήνεις στο σουρωτήρι για 5-10 λεπτά
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τα κολοκύθια, τα αυγά, τη φέτα, τα άλευρα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύεις καλά με την ξύλινη κουτάλα
  • Πλάθεις τους κεφτέδες και τους αλευρώνεις
  • Ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο και βαθύ ταψί και περιμένεις να κάψει
  • Τηγανίζεις τους κεφτέδες για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα
  • Tους αφαιρείς έναν-έναν από το τηγάνι με την τρυπητή κουτάλα και τους τοποθετείς σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Τους σερβίρεις ζεστούς.

Read More

And More