Σεμινάρια διεθνούς κουζίνας! Μάθε τα μυστικά του ταϋλανδέζικου φαγητού…

Είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες γεύσεις της Ανατολής…
Συνδυάζει γλυκές, ξινές, πικάντικες και έντονες γεύσεις στα φαγητά μπλέκοντας φρούτα με λαχανικά και κρέας με ζάχαρη! Για να έχεις όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ισορροπήσεις όλες αυτές τις αντιφατικές γεύσεις πρέπει αρχικά να… δοκιμάσεις:

– Αν το φαγητό σου είναι υπερβολικά πικάντικο, πρόσθεσε γάλα καρύδας ή γιαούρτι! Μια καλή ιδέα είναι λίγη καστανή ζάχαρη που θα… μειώσει την ένταση!

– Αν από την άλλη το φαγητό είναι πολύ αλμυρό, στίψε λίγο χυμό λεμονιού ή lime

– Τέλος, αν βρεις πως το φαγητό σου δεν είναι αρκετά όξινο, λίγος χυμός lime θα ισορροπήσει την κατάσταση.

Read More

And More