Σούπα βελουτέ με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση.
Θερμίδες: 174/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3κ. σούπας μαργαρίνη
- 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6φλ. ζωμό κοτόπουλου
- 1 κουνουπίδι κομμένο σε μπουκιές
- 1φλ. τριμμένο τυρί με λίγα λιπαρά
- 1κ. σούπας λάδι τρούφας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε τη μαργαρίνη σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
- Πρόσθεσε μέσα τα κρεμμύδια και σόταρε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Όταν τα κρεμμύδια πάρουν βαθύ καφέ χρώμα, πρόσθεσε το ζωμό και το κουνουπίδι.
- Σιγόβρασε για περίπου 10 λεπτά ή έως ότου το κουνουπίδι να είναι τρυφερό.
- Βάλε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα μίξερ και άλεσε τα υλικά.
- Πρόσθεσε μέσα το τυρί και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει.
- Πρόσθεσε το λάδι τρούφας και ανακάτεψε για να ενσωματωθεί.
- Μοίρασε τη σούπα σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ