Σούπα βελουτέ με κουνουπίδι και τυρί

Σούπα βελουτέ με κουνουπίδι και τυρί | tlife.gr
Εύκολη
4 μερίδες
40 λεπτά

Σούπα βελουτέ με λίγες θερμίδες και πλούσια γεύση. Θερμίδες: 174/ μερίδα

Συστατικά
  • 3κ. σούπας μαργαρίνη
  • 1 λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 6φλ. ζωμό κοτόπουλου
  • 1 κουνουπίδι κομμένο σε μπουκιές
  • 1φλ. τριμμένο τυρί με λίγα λιπαρά
  • 1κ. σούπας λάδι τρούφας
Τρόπος μαγειρέματος
  • Ζέστανε τη μαργαρίνη σε μια μεγάλη κατσαρόλα.
  • Πρόσθεσε μέσα τα κρεμμύδια και σόταρε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
  • Όταν τα κρεμμύδια πάρουν βαθύ καφέ χρώμα, πρόσθεσε το ζωμό και το κουνουπίδι.
  • Σιγόβρασε για περίπου 10 λεπτά ή έως ότου το κουνουπίδι να είναι τρυφερό.
  • Βάλε το μείγμα της κατσαρόλας σε ένα μίξερ και άλεσε τα υλικά.
  • Πρόσθεσε μέσα το τυρί και ανακάτεψε μέχρι να λιώσει.
  • Πρόσθεσε το λάδι τρούφας και ανακάτεψε για να ενσωματωθεί.
  • Μοίρασε τη σούπα σε 4 πιάτα.
Ψάχνετε κάποια συνταγή;
MENU
ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ