Ελαφριά σούπα λαχανικών με τορτελίνια τυριού και σπανάκι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σέλερι ψιλοκομμένα
- 2 καρότα σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 2 μέτρια λεμόνια
- 5 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 400 gr τορτελίνια με τυρί
- 180 gr baby σπανάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά, πρόσθεσε το κρεμμύδι, το καρότο, το σέλερι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και σοτάρισε για περίπου έξι λεπτά.
- Στύψε τα λεμόνια και διατήρησε το ξύσμα ενός λεμονιού.
- Ρίξε το ξύσμα στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά και σοτάρισε για ένα λεπτό.
- Πρόσθεσε το ζωμό κοτόπουλου και τα τορτελίνια και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός, χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη σούπα να σιγοβράσει για περίπου έξι λεπτά.
- Πρόσθεσε το σπανάκια και το χυμό λεμονιού και συνέχισε το βρασμός για άλλο ένα λεπτό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ