Οι κρύες σούπες, φέτος το καλοκαίρι, είναι η αδυναμία μας. Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε. Σήμερα, πειραματιζόμαστε με το πάντα λατρεμένο αβοκάντο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 2 φλιτζάνια φύλλα σπανάκι
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 1/2 φλιτζάνι ντοματίνια
- 1/2 φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου
- χυμός από 1/2 λεμόνι
- 1 χούφτα φύλλα βασιλικού
- αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, κόβεις τα αβοκάντο σε κύβους και το σπανάκι και το βασιλικό με τα χέρια και τα τοποθετείς στο μπλέντερ.
- Προσθέτεις το γιαούρτι, το γάλα, το ζωμό κοτόπουλου, το χυμό λεμονιού, τα ντοματίνια και μισό κουταλάκι αλάτι και τα χτυπάς.
- Μόλις το μείγμα γίνει λείο, το αφήνεις στο ψυγείο για μία ώρα.
- Μοιράζεις τη βελουτέ σούπα σε μπολ και πασπαλίζεις με έξτρα αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ