Sparkling λεμονάδα με φράουλα

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Δροσιστική σπιτική λεμονάδα με φρέσκες φράουλες και ανθρακούχο νερό

Συστατικά

  • 1/2 φλ. ζάχαρη
  • 500 gr φράουλα
  • 3/4 φλ. χυμός λεμονιού
  • 4 φλ. ανθρακούχο νερό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ανακάτεψε για περίπου τρία λεπτά τη ζάχαρη με μισό φλιτζάνι νερό.
  • Μόλις λιώσει η ζάχαρη, αφαίρεσε από τη φωτιά και άφησε το σιρόπι να κρυώσει εντελώς.
  • Μάλε τις φράουλες στο μπλέντερ και χτύπησέ τες μέχρι να πολτοποιηθούν.
  • Σούρωσε με ένα ψιλό σουρωτήρι τον πολτό φράουλας και ανακάτεψέ την με το σιρόπι και το χυμό λεμονιού.
  • Άφησε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να γίνει δροσερό.
  • Σέρβιρε με πάγο και το ανθρακούχο νερό.

Read More

And More