Αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 χοιρινά σνίτσελ, μεγάλου μεγέθους
 - 2 αβγά
 - Τριμμένη φρυγανιά
 - Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
 - 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
 - 1 κουτ. του γλυκού μαγιονέζα
 - 1/2 φλιτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάς αρχικά τα αβγά και το γάλα. Στη συνέχεια, προσθέτεις μουστάρδα, μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι.
 - Σε μία βαθιά πιατέλα, τοποθετείς τα τέσσερα σνίτσελ και τα περιχύνεις με το μείγμα.
 - Τα σκεπάζεις με ένα άλλο πιάτο και τα αφήνεις μισή ώρα στο ψυγείο, για να τραβήξουν το χυμό.
 - Παράλληλα, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
 - Σε μία πιατέλα, απλώνεις τη θρυμματισμένη φρυγανιά. Περνάς και από τις δύο πλευρές το σνίτσελ.
 - Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τοποθετείς τα σνίτσελ. Ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο.
 - Ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
 - Απολαμβάνεις όσο είναι ζεστό και τραγανό!
 
Tip
Μπορείς να τους συνοδεύσεις με πουρέ και σπιτική κέτσαπ!ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ