Sweet&Balance: Η γοητεία της ισορροπίας

Αφού περάσαμε πολλά χρόνια αποστηθίζοντας δίαιτες με παράξενα ονόματα και αμφίβολα αποτελέσματα, καταλήξαμε τελικά στο αυτονόητο: ότι για να διατηρούμε τη φόρμα μας ή και να χάνουμε, αν χρειάζεται, βάρος, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ισορροπία στη διατροφή μας και να ακολουθήσουμε έναν πιο υγιεινό, με περισσότερη κίνηση, τρόπο ζωής. Ειδικά στο θέμα της διατροφής, τα πράγματα είναι απλά! Αντικαθιστούμε τις πλούσιες σε θερμίδες, λιπαρές τροφές με ένα ισορροπημένο καθημερινό διαιτολόγιο χωρίς να στερηθούμε καν τα γλυκά! Αντίθετα, δημιουργούμε μόνες μας υπέροχες γλυκές γεύσεις χωρίς ζάχαρη, αλλά με το φυσικό γλυκαντικό από εκχύλισμα του φυτού Stevia που διαθέτει η σειρά Sweet&Balance της ΓΙΩΤΗΣ!

Μια τέτοια υπέροχη γεύση που θα γίνει αγαπημένη καθημερινή συνήθεια για το πρωινό ή για σνακ είναι τα καταπληκτικά μπισκότα με βρώμη χωρίς ζάχαρη. Η συνταγή είναι πολύ απλή:

ΥΛΙΚΑ:

  • 200γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) Φαρίνα κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
  • 100γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Νιφάδες Βρώμης Fytro
  • 25γρ. ( 2 κουτ. σούπας) Kαρύδι τριμμένο
  • 10γρ. ( 20 κοφτές κουτ. γλυκού) Sweet & Balance Επιτραπέζιο γλυκαντικό από εκχύλισμα του φυτό stevia και σουκραλόζη σε σκόνη
  • 170γρ. ( 7 κουτ. σούπας) Φυτική Μαργαρίνη
  • 1/2 κουτ. γλυκού Κανέλα
  • λίγο άρωμα Βανίλιας


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη
  2. Χωρίζετε τη ζύμη σε 17 μπαλάκια τα οποία πλάθετε σε στρογγυλά μπισκότα (αν θέλετε πιέστε την επιφάνεια με ένα πιρούνι για να κάνετε σχέδια)
  3. Βάζετε τα μπισκότα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνετε στο φούρνο στους 2000C για 25 λεπτά περίπου.

Μερίδες ανά γλύκισμα: 17
Βάρος μερίδας: 25 ΓΡ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 2/3 ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΑΜΥΛΟΥ και 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΛΙΠΟΥΣ

Κι αν κάποια στιγμή θέλουμε κάτι πιο ιδιαίτερο και εντυπωσιακό, μπορούμε να διαλέξουμε ένα πλούσιο Μιλφέιγ, ένα Τσηζκέικ ή μια Cookies & Cream από τη σειρά Sweet&Balance της ΓΙΩΤΗΣ: τη μόνη ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων* που δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φυσικό γλυκαντικό από εκχύλισμα του φυτού Stevia , με φυτικές ίνες, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χαμηλό γλυκαιμικό φορτίο, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά. Ιδανικά για εκείνους που… ζουν χωρίς ζάχαρη, αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!

Για περισσότερα προϊόντα, ιδέες και συνταγές μπείτε στο www.sweetandbalance.gr

*Μπορούν να καταναλωθούν στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Read More

And More