Συμβουλές για γρήγορο μαγείρεμα!

Μόλις μπήκες σπίτι από τη δουλειά. Είσαι κουρασμένη και δεν έχεις καμία όρεξη να μαγειρέψεις. Πεινάς. Το στομάχι σου διαμαρτύρεται και φλερτάρεις με τον κατάλογο από το αγαπημένο σου delivery. Stop!

Πρώτον, το να παραγγείλεις απέξω ξέρεις πολύ καλά ότι μετά θα σε γεμίσει ενοχές, αφού θα σε έχει γεμίσει με πολλές περιττές θερμίδες. Δεύτερον, η ζυγαριά σου θα σκαρφαλώσει εκεί που θα αναγκάσει το τζιν σου να διαμαρτύρεται όταν το κουμπώνεις. Τρίτον, το να μαγειρεύεις σπίτι και να γνωρίζεις τα υλικά που χρησιμοποιείς είναι by far πιο υγιεινό. Και τέλος, η παραγγελία σου θα κάνει τουλάχιστον μισή ώρα να φτάσει, ενώ μπορείς να απολαύσεις μια μακαρονάδα (που λατρεύεις) σε τρία λεπτά. Ναι, σε τρία λεπτά!

Ακού… Υπάρχουν τα ζυμαρικά της MISKO. Η Σπαγγετίνη Miskotini και η Σπαγγετίνη Extrafino! Θα τις βρεις παντού. Με διακριτές συσκευασίες σε πράσινο και μπλε χρώμα αντίστοιχα, προσφέροντας γρήγορα, απολαυστικά γεύματα, πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Νο1. μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα.

Η Miskotini Νο.10, χρειάζεται μόλις 6 λεπτά βράσιμο ενώ το Extrafino Νο.12, μόλις 3! Και τα δύο αποτελούνται από 100% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και έχουν μοναδικό κράτημα και “λεπτή” γεύση.

Οπότε μην ακούσω δικαιολογίες! Μέχρι να κάνεις ένα ντουζάκι θα έχεις έτοιμα τα μακαρόνια σου.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Να θυμάσαι ότι…
-Αν ρίξεις στην κατσαρόλα όπου θα βράσεις τα ζυμαρικά ζεστό νερό από τον βραστήρα, θα επιταχύνεις το μαγείρεμά τους.

-Ψιλόκοψέ τα! Κομμάτια κρέατος όπως ψιλοκομμένα φιλετάκια από στήθος ή μπούτι κοτόπουλου, ψαρονέφρι ή τρυφερά κομμάτια από μοσχαρίσιο κρέας, μαγειρεύονται πολύ γρήγορα.

-Αν στραγγίσεις τις φρέσκες ψιλοκομμένες ντομάτες πριν τις βάλεις στη σάλτσα, τότε η σάλτσα θα ετοιμαστεί πιο γρήγορα.

-Αν ετοιμάσεις τη σάλτσα σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά, τα υλικά θα σωταριστούν τόσο γρήγορα που η σάλτσα θα είναι έτοιμη στο λεπτό.

-Αν προσθέσεις φρέσκα μυρωδικά στο τέλος του μαγειρέματος, θα δώσεις ακόμη περισσότερη γεύση και άρωμα στο πιάτο σου.

Επισκεφτείτε το www.misko.gr/miskotini-extrafino/ και βρείτε περισσότερες «έξυπνες λύσεις» για γρήγορο μαγείρεμα αλλά και απολαυστικές συνταγές για κάθε περίσταση.

Read More

And More