Συνταγή για μιλφέιγ ροδάκινο

Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Τέλειο και πανεύκολο μιλφέιγ ροδάκινο με συνταγή της ΓΙΩΤΗΣ. 

Συστατικά

  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. κομπόστα ροδάκινο στραγγισμένη
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
  • 200 γρ. (1 κύπελλο) γιαούρτι.

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευσίας και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει).
  • Κόβετε την κομπόστα ροδάκινο σε τετράγωνα κομματάκια.
  • Ανακατεύετε το ζελέ ροδάκινο και το γιαούρτι.
  • Χτυπάτε το ζελέ με το γιαούρτι, το περιεχόμενο του φακέλου Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το γάλα μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα.
  • Ψήνετε τη σφολιάτα στον φούρνο στους 160° C για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.
  • Την αφήνετε να κρυώσει και κόβετε 3 μακρόστενες λωρίδες.
  • Σε μία πιατέλα τοποθετείτε το ένα φύλλο σφολιάτας, από πάνω το 1/3 της κρέμας και λίγα κομματάκια ροδάκινου και επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά.
  • Τοποθετείτε το 3ο φύλλο σφολιάτας και με τη βοήθεια κορνέ, κάνετε ροζέτες κρέμας στην επιφάνεια.
  • Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα κομμάτια ροδάκινου.
  • Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164