Τέλειο και πανεύκολο μιλφέιγ ροδάκινο με συνταγή της ΓΙΩΤΗΣ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
- 100 γρ. κομπόστα ροδάκινο στραγγισμένη
- 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
- 1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
- 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
- 200 γρ. (1 κύπελλο) γιαούρτι.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευσίας και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει).
- Κόβετε την κομπόστα ροδάκινο σε τετράγωνα κομματάκια.
- Ανακατεύετε το ζελέ ροδάκινο και το γιαούρτι.
- Χτυπάτε το ζελέ με το γιαούρτι, το περιεχόμενο του φακέλου Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το γάλα μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα.
- Ψήνετε τη σφολιάτα στον φούρνο στους 160° C για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.
- Την αφήνετε να κρυώσει και κόβετε 3 μακρόστενες λωρίδες.
- Σε μία πιατέλα τοποθετείτε το ένα φύλλο σφολιάτας, από πάνω το 1/3 της κρέμας και λίγα κομματάκια ροδάκινου και επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά.
- Τοποθετείτε το 3ο φύλλο σφολιάτας και με τη βοήθεια κορνέ, κάνετε ροζέτες κρέμας στην επιφάνεια.
- Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα κομμάτια ροδάκινου.
- Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα και σερβίρετε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ