Συνταγή για μους σοκολάτας

4 ώρες και 25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Απολαυστική όσο το καλοκαίρι που έρχεται!

Συστατικά

  • 1/3 φλιτζανιού κακάο
  • 1/4 φλιτζανιού μαργαρίνη
  • 2 φλιτζάνια γάλα αμυγδάλου
  • 1/4 φλιτζανιού σπόροι chia
  • 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, θρυμματίζεις το κακάο σε πολύ μικρά κομμάτια, μέχρι να διαλυθεί.
  • Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις πολύ καλά, μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Καλύπτεις το μπολ σε μία μεμβράνη και βάζεις το μπολ στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  • Μόλις αφαιρέσεις το μπολ από το ψυγείο, προσθέτεις το περιεχόμενο του σε ένα μπλέντερ. Χτυπάς σε μέτρια ένταση, μέχρι να δημιουργηθεί η κρεμώδης υφή που γνωρίζεις.
  • Μοιράζεις σε γυάλινα ποτηράκια και απολαμβάνεις!

Read More

And More