Συνταγή για muffins με λαχανικά

30 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
3
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Μία vegan αλμυρή παραλλαγή του αγαπημένου σου γλυκού

Συστατικά

  • Σπρέι μαγειρικής
  • 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια baby σπανάκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 4 ολόκληρα αβγά
  • 4 ασπράδια αβγού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 175°C.
  • Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι για muffins με 12 θήκες, ψεκάζεις με μαγειρικό σπρέι.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις το λάδι, την κόκκινη πιπεριά, την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι για 5 λεπτά.
  • Προσθέτεις το σπανάκι και σοτάρεις για ακόμα 2 λεπτά.
  • Στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα, προσθέτεις το λιωμένο σκόρδο.
  • Ρίχνεις αλάτι και αφαιρείς το τηγάνι από το μάτι.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, σπας όλα τα αβγά και τα χτυπάς καλά.
  • Ρίχνεις μέσα τα σοταρισμένα λαχανικά.
  • Μοιράζεις το μείγμα στις φόρμες για muffins και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
  • Απολαμβάνεις

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164