Συνταγή για ομελέτα με ντομάτα και φέτα

50 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Ένα yummy γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά!

Συστατικά

  • 1/2 κούπα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 4 πατάτες κομμένες σε φέτες
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 4 αυγά
  • 2 τομάτες, κομμένες σε φέτες
  • 1 φλιτζάνι δροσερή φέτα, τριμμένη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνεις λίγο λάδι σε μέτρια φωτιά.
  • Μόλις βράσει το λάδι, ρίχνεις τις πατάτες με αλάτι με πιπέρι.
  • Μετά από 3 λεπτά, ρίχνεις το κρεμμύδι και τηγανίζεις μαζί.
  • Παράλληλα, χτυπάς τα αυγά με αλάτι και πιπέρι.
  • Ρίχνεις τα αυγά και τις ντομάτες στο τηγάνι και ανακατεύεις μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
  • Μειώνεις τη θερμοκρασία και περιμένεις μέχρι το μείγμα να ροδοκοκκινίσει.
  • Γυρνάς την ομελέτα από την άλλη μεριά, μέχρι να ψηθεί.
  • Δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο, προσθέτεις τη φέτα.
  • Με μία σπάτουλα τη μεταφέρεις από το τηγάνι σε ένα πιάτο.
  • Απολαμβάνεις!

Read More

And More