Συνταγή για σπιτική λεμονάδα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
10 λεπτά
Χρόνος προετοιμασίας
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Έχεις λεμόνια; Φτιάξε την πιο γευστική και δροσερή σπιτική λεμονάδα μέσα σε λίγα λεπτά. 

Συστατικά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σουρώνεις προσεχτικά το χυμό λεμονιού και τον ρίχνεις σε μια μεγάλη γυάλινη κανάτα ή σε ένα μπολ
  • Προσθέτεις ισόποση ζάχαρη με τα ποτήρια του χυμού
  • Ρίχνεις το ξύσμα και ανακατεύεις πολύ καλά ώστε να διαλυθεί η ζάχαρη
  • Σκεπάζεις την κανάτα ή μεταφέρεις το χυμό από το μπολ στην κανάτα και την αφήνεις στην άκρη γιι 2-3 ώρες πριν σερβίρεις
  • Εναλλακτικά βάζεις την λεμονάδα στο ψυγείο.

Read More

And More