Φιλέτα γλώσσας με κρούστα από μουστάρδα

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Είσαι κι εσύ από εκείνες που λατρεύουν την μουστάρδα; Μια πεντανόστιμη συνταγή σε τρυφερό φιλέτο γλώσσας θα γίνει η αγαπημένη σου ελαφριά συνταγή. Δες πως θα την ετοιμάσεις…

Συστατικά

  • 2 γλώσσες ψάρι φιλεταρισμένες
  • 4 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ μουστάρδα
  • Ρύζι μακρύκοκκο για το σερβίρισμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο σου στους 180oC
  • Λάδωσε ελαφριά ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος (αρκετά βαθύ) και βάλε μέσα τα φιλέτα αφού τα αλατίσεις πολύ ελαφρά
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη φρυγανιά με τη μουστάρδα και 2 κ.σ ελαιόλαδο να γίνει ένας χυλός
  • Στρώσε το μείγμα μουστάρδας επάνω από τα φιλέτα και βάλε το σκέυος στο φούρνο
  • Άφησε για 15 με 20 λεπτά για να να κάνουν μια ελαφριά κρούστα
  • Εν τω μεταξύ βράσε το ρύζι και ετοίμασέ το για να συνοδεύσεις το φιλέτο σου

Tip

Μήπως να ζητήσεις από τον ψαρά σου να φιλετάρει την γλώσσα; Θα είσαι σίγουρη πως δεν θα την "καταστρέψεις"!

Read More

And More