Φιλέτο σολομού με σπανάκι

30 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες

Ο σολομός δένει απόλυτα με τα σοταρισμένα λαχανικά. Ένα πιάτο γεμάτο γεύση και Ω3 καλά λιπαρά

Συστατικά

  • 2 φιλέτα σολομού
  • 2 πράσα κομμένα
  • 500 γρ. σπανάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Ξύδι μπαλσάμικο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ξέπλυνε καλά το σπανάκι και καθάρισε καλά τα πράσα
  • Κόψε τα πράσα σε ροδέλες και σόταρέ τα σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο
  • Συμπλήρωσε το σπανάκι και άφησέ το να μαραθεί και να μαζέψει
  • Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα σολομού
  • Ζέστανε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο, πρόσθεσε μια σκελίδα σκόρδο να αρωματίσεις το ελαιόλαδο και ψήσε τα φιλέτα για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά
  • Αφαίρεσε το φιλέτο και πρόσθεσε το μείγμα με το σπανάκι ανακατεύοντας για 1 περίπου λεπτό
  • Πρόσθεσε λίγο ξίδι μπαλσάμικο και αλατοπιπέρωσε
  • Σέρβιρε με το φιλέτο και το σπανάκι σου

Tip


Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164