Φιλέτο λαβράκι στο τηγάνι με “καπνιστή” βινεγκρέτ δενδρολίβανου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα λαβράκι
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
- 3 κ. σούπας μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 1 κ. σούπας φρέσκα φύλλα δενδρολίβανου
- ½ φλ. χυμός πορτοκαλιού
- 3 φλ. φύλλα radicchio
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά.
- Αλατοπιπέρωσε τα φιλέτα ψαριού και τοποθέτησέ τα στο τηγάνι με την πλευρά της πέτσας προς τα κάτω.
- Ψήσε για πέντε λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή και γύρισε τα φιλέτα, προσθέτοντας το σκόρδο, τις ελιές και το δενδρολίβανο.
- Συνέχισε το ψήσιμο για άλλα τρία λεπτά, ανακατεύοντας τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το ψάρι.
- Πρόσθεσε το χυμό πορτοκαλιού και ανακάτεψε.
- Σέρβιρε στα πιάτα με φύλλα radicchio και από πάνω το ψάρι και τη βινεγκρέτ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ