Πεντανόστιμα λινγκουίνι με φρέσκες γαρίδες και σάλτσα από ντοματίνια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 4 φλ. ψιλοκομμένα ντοματίνια
- 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 1 πακέτο λινγκουίνι
- 500 gr γαρίδες φρέσκες
- 1/2 κ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
- 1/2 φλ. μαϊντανός
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα ζέστανε τις δυο κουταλιές λάδι και τσιγάρισε το σκόρδο μέχρι να σκουρύνει.
- Πρόσθεσε τα ντοματίνια και το κρασί, αλατοπιπέρωσε καλά και άσε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό βάλε να βράσουν τα λινγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι ζέστανε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρισε τις γαρίδες καθαρισμένες και “αρωματισμένες” με την καπνιστή πάπρικα.
- Μόλις ψηθούν οι γαρίδες, μετάφερέ τες στη σάλτσα και ανακάτεψε καλά.
- Ρίξε τη σάλτσα στα βρασμένα λινγκουίνι και σέρβιρε πασπαλίζοντας με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ