“Μπριάμ” με ψητό σολομό

45 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Λαχταριστά λαχανικά στο τηγάνι με flakes σολομού

Συστατικά

  • 4 κ. σούπας ανάλατο βούτυρο
  • 1 kg baby πατάτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 2 κοτσάνια σέλερι
  • 1 κ. σούπας άνηθος
  • 2 κ. γλυκού θυμάρι
  • 3 φλ. ξεψαχνισμένος ψητός σολομός
  • 1/2 φλ. βασιλικός
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώσε το βούτυρο σε μεσαία φωτιά και πρόσθεσε τις πατάτες κομμένες σε κυβάκια.
  • Σοτάρισε τις πατάτες για ένα λεπτό και πρόσθεσε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, κάλυψε με το καπάκι και άσε σε χαμηλή φωτιά να μαγειρευτούν από τον ατμό για περίπου επτά λεπτά.
  • Πρόσθεσε το σέλερι σε μικρά κυβάκια, ανακάτεψε σύντομα και ξανακλείσε το καπάκι για άλλα τέσσερα λεπτά.
  • Ανέβασε τη φωτιά σε μεσαία, αλατοπιπέρωσε το φαγητό και πρόσθεσε τον άνηθο και το θυμάρι.
  • Συνέχισε το μαγείρεμα ανακατεύοντας τακτικά για 15 με 20 λεπτά.
  • Ρίξε στο φαγητό τον μαϊντανό και τον σολομό μέχρι να ζεσταθούν τα υλικά και σέρβιρε με έξτρα φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Read More

And More