Τρυφερό φιλέτο πέρκας ψητό με ζουμερά ντοματίνια και αρωματική πέστο βασιλικού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φιλέτα πέρκας
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 300 gr ντοματίνια πολύχρωμα
- 3 κ. σούπας πέστο βασιλικού
- αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
- Στέγνωσε καλά τα φιλέτα ψαριού και αλατοπιπέρωσέ τα και από τις δύο πλευρές.
- Άπλωσε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και άλειψέ το με το λάδι.
- Τοποθέτησε τα φιλέτα πέρκας στο χαρτί και από πάνω ρίξε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
- Άπλωσε μια κουταλιά πέστο βασιλικού πάνω από το ψάρι και τα ντοματίνια και τύλιξε τη λαδόκολλα σε πακετάκι.
- Ψήσε για περίπου 20 λεπτά και άφησε να “σταθεί” εκτός φούρνου για πέντε λεπτά.
- Άνοιξε το χαρτί και σέρβιρε γαρνίροντας κάθε ψάρι με μία κουταλιά πέστο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 
					 
				 Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164