Ψάρι με όσπρια και λαχανικά στη λαδόκολλα

25 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μας αρέσει το ψάρι στη λαδόκολλα! Είναι εντυπωσιακό εμφανισιακά αλλά κυρίως ψήνει ομοιόμορφα το περιεχόμενό της και δεν χρειάζεται πολύ λάδι για να δώσει ένα νόστιμο αποτέλεσμα!

Συστατικά

  • 1 φλιτζ. φρέσκο καλαμπόκι
  • 1 φλιτζ. έτοιμα ρεβίθια από κονσέρβα, στραγγισμένα
  • 100 γραμμ. φρέσκα φασολάκια
  • 2 μικρές τομάτες κομμένες στα 4
  • 1/3 φλιτζ. πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
  • 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • 4 φιλέτα ψαριού χωρίς πέτσα (μπακαλιάρο, γλώσσα ή άλλο άσπρο ψάρι)
  • 4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • Κόψε 4 μεγάλα κομμάτια λαδόκολλας.
  • Χώρισε σε 4 μερίδες το καλαμπόκι, τα ρεβύθια, τα φασολάκια, τις τομάτες και τις ελιές και βάλε τα σε κάθε λαδόκολλα. Αλατοπιπέρωσε.
  • Bάλε σε κάθε λαδόκολλα πάνω από τα λαχανικά από ένα φιλέτο που θα έχεις πρώτα αλατοπιπερώσει.
  • Βάλε σε κάθε φιλέτο ένα κλωναράκι ρίγανη.
  • Περίχυσε κάθε φιλέτο με λίγο από το ελαιόλαδο.
  • Δίπλωσε τις λαδόκολλες, στρίβοντας τις άκρες για να κλείσουν.
  • Βάλε τα πακετάκια σε ταψί και ψήσε να γίνει το ψάρι, περίπου 12 με 15 λεπτά.
  • Για να σερβίρεις, σκίσε προσεκτικά τα πακετάκια και τοποθέτησέ τα σε πιάτα.

Tip


Read More

And More