Συνταγή για Fish Sticks μπακαλιάρου

50 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Ένας εναλλακτικός τρόπος να ετοιμάσεις τον μπακαλιάρο σου αυτή την εξίσου διαφορετική 25η Μαρτίου. Θα τα ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι!

Συστατικά

  • (Για τα sticks): Σπρέι μαγειρέματος
  • 450 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου, χωρίς πέτσα και κόκαλα
  • 3 μεγάλα ασπράδια αυγών
  • 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
  • Χυμός μισού λεμονιού
  • 1/8 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα
  • 1/8 κουτ. του γλυκού πιπέρι
  • (Για το πανάρισμα): 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1 1/2 κουτ. του γλυκού καρυκεύματα της επιλογής σου
  • 2 κουτ. του γλυκού μαϊντανό
  • 1/2 κουτ. του γλυκού πάπρικα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
  • Με ένα μαχαίρι, κόβεις το ψάρι σε ορθογώνια κομμάτια.
  • Σε ένα μπολ, συνδυάζεις τα ασπράδια αυγών, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Σε ένα δεύτερο μπολ, αναμειγνύεις τη φρυγανιά, τα καρυκεύματα, το μαϊντανό και την υπόλοιπη πάπρικα.
  • Βουτάς τα ψάρια στο πρώτο μπολ και μετά στο δεύτερο.
  • Τοποθετείς τα ψαράκια στη λαδόκολλα και ψήνεις τα μέχρι να είναι τραγανά και καλά μαγειρεμένα.

And More