Τι καλό θα μαγειρέψεις σήμερα; Προτάσεις μέχρι και την Κυριακή!

Η ομάδα του TLIFE είναι εδώ, όπως κάθε Δευτέρα για να σου προτείνει τα πιο νόστιμα πιάτα. Κρεατικα, λαχανικά, θαλασσινά και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου. Βάζουμε τις ιδέες, τι λες να βάλεις τις κατσαρόλες;

Κάνε “κλικ” επάνω σε κάθε συνταγή για να δεις τα υλικά που χρειάζεσαι, αλλά και τον τρόπο που θα την ετοιμάσεις.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Όχι το γνωστό σου Gordon Blue δεν είναι τηγανητό και δεν είναι πολύ βαρύ. Θα το ετοιμάσεις στο φούρνο και θα είναι πεντανόστιμο. Τυλιγμένο φιλέτο κοτόπουλου, με τυράκι και μπέικον να κολυμπά μέσα σε ένα πυρέξ με νόστιμο ζωμό κοτόπουλου και γάλα.

ΤΡΙΤΗ

Ετοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στον οργανισμό εξαιτιάς των Ω3 που περιέχει.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Ψάξε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και ειδικά μαγαζάκια με ιταλικά προϊόντα και θα βρεις τις λαχταριστές ροδίτσες ζυμαρικών. Τα ruote είναι ένα ζυμαρικό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Εδώ η συνταγή περιλαμβάνει ζουμερή σάλτσα μανιταριών… τι λες;

ΠΕΜΠΤΗ

Ποιος δεν έχει γελάσει με τον διάλογο μεταξύ Ρένιας Λουϊζίδου και Ιεροκλή Μιχαηλίδη για τα επιτυχημένα σουτζουκάκια; Ετοίμασε τα με την παραδοσιακή συνταγή…και μην ξεχνάς! Το κύμινο είναι το θαυματουργό συστατικό που θα κάνει την διαφορά!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ετοίμασε ένα διαφορετικό κοτόπουλο ποτέ, με πικάντικη και καυτερή γεύση μουστάρδας και μπούκοβου. Εύκολο και γρήγορο είναι ένα πιάτο που θα ετοιμάσεις σε λίγα λεπτά και θα απολαύσεις χωρίς ενόχές! Δεν έχει περισσότερες από 200 θερμίδες.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Φράουλες και καραμελωμένα καρύδια. Μια νόστιμη, φρέσκια σαλάτα τώρα που οι φράουλες είναι στην εποχή τους η οποία υπόσχεται να σου φτιάξει τη μέρα και να σε χορτάσει.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μια πολύ καυτερή συνταγή για όσους λατρεύουν τα πικάντικα φαγητά, αλλά δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με extra θερμίδες.

Sweet Corner…

Και φυσικά δεν θα σε αφήναμε χωρίς το αγαπημένο σου γλυκό… Πάρε ιδέες για την καραμελωμένη απόλαυση που θέλεις να ετοιμάσεις!

ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΜΑΚΑΡΟΝ

Εσύ ποιά από τις πααπάνω συνταγές θα ετοιμάσεις; Θέλεις να μας στείλεις μια φωτογραφία με το “υπέροχο” γευστικό αποτέλεσμα; Στέιλε το πιάτο σου στο photos@tlife.gr

Και καλή σας όρεξη.

Read More

And More