Τι θα φάμε σήμερα; Ιδέες και προτάσεις συνταγών για όλη την εβδομάδα

Αυτή τη φορά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά… ο σκοπός αυτών εδώ των άρθρων, είναι να σε εμπνεύσουν για να μαγειρέψεις με δημιουργικότητα και να μάθεις νέες γεύσεις στην κουζίνα. Να δώσουμε λοιπόν όλοι εδώ μια υπόσχεση; Όσο περνά από το χέρι μας, καμιά μέρα στην κουζίνα δεν θα είναι αγκαρεία! Αν μαγειρεύουμε με αγάπη, τότε θα απολαμβάνουμε τα πιο νόστιμα πιάτα ever. Άσε που κάθετι μέσα στην καθημερινότητα που μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα και να σε κάνει να νιώσεις δημιουργική, είναι μια ευχάριστη πινελιά που σου αναπτερώνει το ηθικό. Σωστά; Και η μαγειρική μπορεί να είναι αυτό το boost καλής διάθεσης που ψάχνεις.

Γι’ αυτό λοιπόν το TL!FE παραμένει πάντα πιστό στο ραντεβού του Δευτέρα μεσημέρι! Ένα μενού, μια πρόταση για κάθε ημέρα της εβδομάδας που θα γεμίσεις με ιδέες και μυρωδιές την κουζίνα σου. Θαλασσινά, κρεατικά, σαλάτες και αμέτρητες επιλογές για να μην βαρεθείς στιγμή. Και φυσικά δύο γλυκάκια για το… τέλος και μια πρόταση χλιαρού, ιδιαίτερου cocktail με καρύδα!

Η διαδικασία είναι γνωστή και αγαπημένη! Μπαίνεις στη σελίδα των συνταγών [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ] και βλέπεις την πρόταση κάθε μέρας στην ειδική στήλη.

Αν θέλεις φυσικά μπορείς να τσεκάρεις όλο το μενού με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Read More

And More