Φτιάξε υπέροχες τηγανίτες με καλαμπόκι και τυρί και θα εξαφανιστούν σε λίγα λεπτά!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1,5 φλιτζ. αλεύρι
 - 2 φλιτζ. καλαμπόκι
 - μισό φλιτζ. τσένταρ τριμμένο
 - 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (ή το πράσινο μέρος από τα κρεμμυδάκια)
 - μισό φλιτζ. γάλα
 - 2 αυγά
 - 1 κ.γλυκού αλάτι
 - 1 κ.σούπας τσίλι
 - μισό φλιτζ. λάδι για το τηγάνισμα
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα βαθύ μπολ ανάμιξε όλα τα υλικά (εκτός από το λάδι).
 - Βάλε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι να κάψει σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
 - Για κάθε τηγανίτα βάλε στο τηγάνι μια μεγάλη και γεμάτη κουταλιά της σούπας.
 - Πίεσε ελαφρά με το κουτάλι να πλατύνει.
 - Γύρισέ την από την άλλη σε περίπου ένα λεπτό ώστε να ροδίσει και από τις δύο πλευρές.
 - Επανάλαβε τη διαδικασία για όλο το μίγμα.
 
Tip
Σέρβιρέ τες ζεστές με γιαούρτι ή ξινή κρέμα και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή κρεμμυδάκι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ