Το Lidl Plus μοιράζει 80.000€! Μάθε πώς μπορείς να τα κερδίσεις

Μετά το σπίτι και το γραφείο, το σούπερ μάρκετ είναι το μέρος που επισκέπτεσαι πιο συχνά μέσα στην εβδομάδα. Είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Μία συνήθεια που έχει “χτιστεί” μέσα στα χρόνια. Μία συνήθεια που σε χαλαρώνει, σε ηρεμεί και σου εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που βάζεις στο σπίτι σου είναι εξαιρετικής ποιότητας. Μία συνήθεια που έχει την υπογραφή της Lidl Ελλάς και που σε βγάζει κερδισμένη

Νέος Διαγωνισμός!!!
Η Lidl Ελλάς εκτιμά την εμπιστοσύνη που της έχεις δείξει μέσα στα χρόνια και σου την επιστρέφει. Για την ακρίβεια, σε επιβραβεύει για την επιλογή σου με έναν νέο παιχνιδιάρικο διαγωνισμό. Φυσικά, μέσα από το Lidl Plus, την εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου, για να μη χάνεις καμία προσφορά, έκπτωση ή δώρο από το αγαπημένο σου σούπερ μάρκετ. Τώρα, το Lidl Plus χαρίζει σε 20 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής μετρητά που αγγίζουν σε συνολική αξία τα 80.000€. Κάθε ένας από τους 20 αυτούς υπερτυχερούς θα λάβει από 4.000€ μετρητά, συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος φόρου. 

Τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις
Βασικό βήμα για να δηλώσεις συμμετοχή είναι να σκανάρεις την ψηφιακή σου κάρτα Lidl Plus στο ταμείο. Για κάθε 25€ αγορών, λαμβάνεις μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Καταλαβαίνεις, ε; Αν τα ψώνια σου ξεπεράσουν τα 50€, οι συμμετοχές γίνονται δύο, αν ο λογαριασμός αγγίξει τα 75€ γίνονται τρεις, στα 100€ τέσσερις και ούτω καθεξής.  Εσύ, μετά το τέλος των αγορών σου, αποστέλεις τις συμμετοχές σου μέσα από την εφαρμογή Lidl Plus και αυτόματα μπαίνεις στην κλήρωση. Το ότι καταλαβαίνεις ότι όσο περισσότερες συμμετοχές έχεις συγκεντρώσει τόσες περισσότερες είναι και οι πιθανότητες που έχεις να κερδίσεις, το θεωρώ δεδομένο.

Και τα καλά δεν σταματούν εδώ!
Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που βασικό στόχο έχουν να σε ευχαριστήσουν και να σε επιβραβεύσουν για την επιλογή και την αγάπη που τους δείχνεις χρόνια τώρα. Παράλληλα, ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες, καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Όλα στα μέτρα σου και προς όφελός σου.

Μην το καθυστερείς
Κατέβασε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάνε την εγγραφή σου και πάρε μέρος στον διαγωνισμό, για να χαρείς τα πιο Plus δώρα!