Το ΑΒ Ψυχικού γιορτάζει τα 50 του χρόνια πλήρως ανακαινισμένο!

Είναι το μέρος που επισκέπτεσαι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα – μπορεί και καθημερινά. Το μέρος, από το οποίο προμηθεύεσαι τα απαραίτητα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Το μέρος που βρίσκεις ό,τι θέλεις για οποιαδήποτε ανάγκη σου. Ναι, το σούπερ μάρκετ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Αν μένεις στην Αθήνα γενικά, και στα Βόρεια Προάστια ειδικά, εδώ και 50 χρόνια γνωρίζεις πολύ καλά ποιον εμπιστεύεσαι για τα ψώνια σου. Ή μάλλον γνώριζες, γιατί το ΑΒ Ψυχικούγια να γιορτάσει τα πεντηκοστά γενέθλια του αλλάζει τα πάντα. Για να μην το αλλάξεις με τίποτα. Νέα εικόνα, κλασικά αγαπημένα προϊόντα, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και μία αισθητική ανανέωσης συνθέτουν μία ολόφρεσκη αγοραστική εμπειρία. Τη μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα λαχταριστά κρεατικά και τα ψάρια αρίστης ποιότητας, καθώς και τα αλλαντικά και τα τυριά για τα οποία φημίζεται η ΑΒ, θα τα βρεις πλέον στο ισόγειο του καταστήματος.

Αν αγαπάς το τυρί, όπως και εγώ, προχώρησε με το καρότσι σου στο ισόγειο, γιατί θα λατρέψεις τη La Fromagerie. Εξαιρετικά σπάνια τυριά μικρών τυροκομείων από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και οι ειδικοί της ΑΒ σε περιμένουν για να μυήσουν τον ουρανίσκο σου στην τέχνη της υψηλής τυροκομείας. Άσε που θα μάθεις με τι να συνδυάζεις το κάθε τυρί, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Δίπλα, ακριβώς, σου δίνεται η ευκαιρία για ένα γευστικό ταξίδι μέχρι την… Ιαπωνία, με το Sushi Bar, το οποίο παρασκευάζει το αγαπημένο σου φαγητό μπροστά στα μάτια σου.

Ασανσέρ. Πατάς το κουμπί και μεταφέρεις στο -1. Εκεί, θα βρεις την Armonia σου και μία πληθώρα υγιεινών επιλογών. Βιολογικά προϊόντα, προϊόντα ειδικής διατροφής, χωρίς γλουτένη ή ζάχαρη, με υψηλή πρωτεΐνη, με χαμηλά λιπαρά και προϊόντα για vegans, προϊόντα που σέβονται εσένα και το περιβάλλον. Δίπλα ακριβώς, θα βρεις και την περίφημη Κάβα ΑΒ στο -1, για εσένα που αγαπάς το καλό κρασί και τις συζητήσεις που γεννιούνται γύρω από αυτό τις βραδινές ώρες. Εκλεκτοί οίνοι από μικρούς παραγωγούς της χώρας μας, σπάνιες και βραβευμένες ετικέτες από όλον τον κόσμο σε περιμένουν να τις επιλέξεις, πριν πεις… Cheers!

Πριν, όμως, καταλήξεις εκεί, τι θα έλεγες να κάνεις μία μικρή στάση στην είσοδο του καταστήματος; Αν είσαι βιαστική, τότε το “Grab & Go“, είναι αυτό που χρειάζεσαι. Εκεί θα βρεις μοσχομυριστό καφέ, φρέσκους χυμούς και ανατρεπτικά smoothies που ετοιμάζονται μπροστά σου, sandwiches, snacks, ακόμα και έτοιμα φαγητά.

Και έχεις την τεχνολογία στο πλευρό σου…
Στο ΑΒ Ψυχικού, η εξυπηρέτηση σου γίνεται εύκολη και ασφαλής, χάρη στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Αν δεν αντέχεις να περιμένεις στην ουρά, μέχρι να προμηθευτείς τα αγαπημένα σου κρεατικά, αλλαντικά ή τυριά, τότε κάνε check-in στον μηχανισμό για σειρά προτεραιότητας που θα βρεις στα ψηφιακά κιόσκια του καταστήματος και κέρδισε χρόνο, χωρίς να συγχρωτίζεσαι με πολύ κόσμο. Αν, πάλι, θέλεις να αξιοποιείς τις προσφορές, ρίξε μία ματιά στις ψηφιακές οθόνες του καταστήματος, προκειμένου να γνωρίζεις τι βρίσκεται σε έκπτωση και για πόσο χρονικό διάστημα. Τέλος, αν είσαι βιαστική, τα αυτόματα ταμεία, σε περιμένουν, για να κάνεις τα ψώνια σου στο πι και φι. 

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι στο ανακαινισμένο ΑΒ Ψυχικού, το πιο «φρέσκο» ιστορικό κατάστημα της ΑΒ, θα βρεις ό,τι θέλεις. Για ό,τι θέλεις να είσαι! Πριν το επισκεφτείς, μπορείς να το ανακαλύψεις, με «ξεναγό» τον Γιώργο Λιανό και τους «ειδικούς», όπως τον cheese expert Bασίλη Γκαγκαστάθη, τον sommelier Γιώργο Κολοβέντζο και την διατροφολόγο Κατερίνα Βλάχου, κάνοντας κλικ εδώ.

Επόμενη στάση; Λεωφόρος Κηφισίας 228 και ΑΒ Ψυχικού!