Είναι μια διαδικασία που θα χρειαστεί να την κάνεις πολλές φορές στην κουζίνα. Χωρίζεις το ασπράδι από τον κρόκο για να κάνεις μαρέγκα, γιατί δεν χρειάζεται η συνταγή ένα από τα δύο μέρη του αυγού κτλ. Εσύ όμως δυσκολεύεσαι να κάνεις το κόλπο με το διαχωρισμό μέσα στο τσόφλι του αυγού. Ξέρεις ντε, τη… μεταφορά του κρόκου από το ένα μέρος στο άλλο μέχρι να πέσει όλο το ασπράδι στο πιάτο. Υπάρχει κι άλλος τρόπος και τον είδαμε από τη Νόη Ιωαννίδου στην εκπομπή “Μίλα”!
Σπάσε τα αυγά σου με προσοχή σε ένα ρηχό πιάτο. Πάρε ένα μικρό μπουκαλάκι από νερό, άδειασέ το και αφαίρεσε το καπάκι. Πίεσε με τα χέρια σου στο σώμα του μπουκαλιού να φύγει ο αέρας από το εσωτερικό του και πλησίασε το στόμιο να ακουμπήσει απαλά στον κρόκο. Άφησε το μπουκάλι να ξαναπάρει την αρχική του φόρμα, γεμίζοντας αέρα και έτσι θα τραβήξει τον κρόκο στο εσωτερικό του. Εύκολα και απλά!! *Προπονήσου λίγο στην αρχή, είναι μέχρι να του πάρεις το κολλάει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ