Το μενού της εβδομάδας έχει ζυμαρικά! Για τους λάτρεις της μακαρονάδας!

Η σχέση με τις μακαρονάδες και τα κάθε λογής ζυμαρικά είναι μια σχέση πάθους. Νόστιμες σάλτσες, λαχταρστά τυριά και ένας αμέτρητος συνδυασμός συνταγών. Για εσένα που λετρεύεις τα ζυμαρικά και αναζητάς νέες συνταγές! Συνταγές για όλους, αλλά και για εσένα που θέλεις πιο ελαφριά πιάτα για να φροντίσεις τη σιλουέτα σου.

Ανακάλυψε τις όλες κάνοντας κλικ επάνω στην εικόνα της συνταγής που σου αρέσει περισσότερο. Δες τα υλικά που χρειάζεται και εκτύπωσέ την στον υπολογιστή σου. Έτσι θα την έχεις μαζί σου στην κουζίνα, όσο ετοιμάζεις το νόστιμο πιάτο σου.

Λαζάνια με βασιλικό και ricotta

Στρώσεις από νόστιμα λαζάνια με βελούδινη κρέμα από παρμεζάνα, βασιλικό και γάλα. Αν δεν μπορείς να πεις όχι στο λιωμένο τυρί στο φούρνο, αλλά δεν θέλεις να ετοιμάσεις κάτι πολύ βαρύ, τότε αυτή είναι η συνταγή σου.

Ταλιατέλες με μανιτάρια

Αφράτες λωρίδες από ταλιατέλες, δένουν αρμονικά με λευκή σάλτσα κρέμας γάλακτος, μαϊντανό και τρυφερά μανιτάρια.

Gourmet Ιδέα: Εκτός από την τριμμένη παρμεζάνα, μπορείς σερβίρεις με νιφάδες λευκής τρούφας.



Πουτανέσκα…μην πάει ο νους σου στο πονηρό!

Είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιταλίας. Το όνομά της σε κάνει να κοκκινίζεις, όπως η κατακόκκινη λαχταριστή σάλτσα ντομάτας που περιέχει.

Ελιές καλαμών, σκόρδο, ελαιόλαδο και μικρά μυστικά που θα κάνουν το πιάτο σου απολαυστικό. Μην ξεχνάς η μαγεία βρίσκεται στην απλότητα.

Μακαρονάδα με τόνο

Πόσες φορές δεν έχεις ξεμείνει στο σπίτι χωρίς εφόδια στην κουζίνα. Μια κονσέρβα τόνου, λίγο κρεμμύδι και φυσικά τα αγαπημένα σου μακαρόνια φτάνουν για να ετοιμάσεις μια πεντανόστιμη μακαρονάδα!


Pasta light…για όσες προσέχουν τη γραμμή τους

Επειδή πολλές έχουν την ανάγκη να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ζυμαρικό, αλλά και να μειώσουν τις θερμίδες, οι παρακάτω συνταγές είναι προσεκτικά φτιαγμένες για να έχουν Maximum γεύση και λίγες θερμίδες.
Pesto light

Φρέσκος βασιλικός ξηροί καρποί και η σάλτσα πέστο σου είναι έτοιμη. Για ποιο λόγο να την αγοράσεις έτοιμη; Ετοίμασε τη συνταγή αυτή, για ελαφριές απολαύσεις.

Γαριδομακαρονάδα

Ποιος δεν λατρεύει την μακαρονάδα θαλασσινών; Λαχταριστές γαρίδες σε μια συνταγή που δεν έχει παρά 340 θερμίδες.

Φτιάξε μόνη σου λαχταριστά τορτελίνι….

Αν θέλεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τις μαγειρικές σου ικανότητες, δοκίμασε να ετοιμάσεις τη συνταγή που μας προτείνει το εστιατόριο Dal Proffessore. O Chef Patron Νίκος Δημητροκάλλης σου δείχνει πως θα αντόξεις φύλλο και θα τυλίξεις μόνη σου τα πιο νόστιμα, ολόφρεσκα τορτελίνι.


Για περισσότερες δημιουργίες με ζυμαρικά μπες στη σελίδα των συνταγών κάνοντας κλικ εδώ

Read More

And More